Zwerver wintermagazine

Let it snow!

Leg je tv-afstandsbediening of die thriller van Stephen King maar aan de kant: het Zwerver wintermagazine is uit. Daarin vind je leuke winterbestemmingen, outdoortips en uiteraard het beste ski- en wandelmateriaal om zorgeloos en comfortabel van de bergen te glijden. Want een mens kan niet heel de winter in zijn zetel hangen.

Zwerver wintermagazine

  • Print
  • Magazine
  • Content

De eerste sneeuw viel uit de lucht toen we ons als uitgehongerde wolven op het eerste exemplaar van het Zwerver wintermagazine stortten. De eerste inkijk was spannend, zoals altijd, en er stonden gelukkig geen kemels in. We kregen het warm van blijdschap en trots. Of van de koffie, dat kan ook.

Zoveel meer dan een fashion catalogus.

Het Zwerver wintermagazine is meer dan een fashion catalogus met artikelen die je doen shinen op de piste. Zo neemt het magazine je mee naar de warmste winterbestemmingen, houden skibotten een verkoopsbattle op het hoogste niveau en ontdek je dat er zoiets bestaat als een yoga-on-snow-piste. Als toetje krijg je nog recepten van voedzame broodjes voorgeschoteld. De missie van dit magazine is met andere woorden zo klaar als een bergriviertje: de outdoorliefhebber warm maken voor het koudste seizoen van het jaar.

Onze rol?

Laten we ons even op de borst slaan. We hebben zo goed als alles zelf gedaan: van research en content writing tot vormgeving, een fashionshoot en het smeren en fotograferen van heerlijke broodjes. En het smaakt naar meer. Zo zijn we volop bezig met de content creatie voor de Facebook- en Instagrampagina van Zwerver.

Nu hebben we al veel gezegd over de inhoud en de vormgeving van het Zwerver wintermagazine. Maar er is meer. Je kan er letterlijk je handen niet vanaf houden. Bij Noticed hebben we dan ook iets met papier. Er zijn zelfs collega’s die het magazine aaien als ze even met een stressmomentje kampen.

Hebben we je benieuwd gemaakt? Bestel je exemplaar hier. Aan de volgende editie voegen we trouwens een fris berggeurtje toe, als het van ons afhangt.

Resultaat

Zwerver kreeg meteen na de publicatie honderden aanvragen om het magazine per post te versturen. De Zwerverfamilie groeit en daar zijn we ongelofelijk blij mee.