Zwerver

Voor en door avonturiers.

Een nieuwe site, social mediakanalen werden onder handen genomen en ook de winkel zelf kreeg een verfrissende beurt.

Zwerver

  • Web
  • Branding
  • Print

Wat meer dan 25 jaar geleden begon met “De Jerka” groeide al snel uit tot De Zwerver. Van een mini-assortiment aan outdoor kledij naar een gespecialiseerd outdoorshop in Herentals voor écht avonturiers, gerund door avonturiers. De zaak werd doorgegeven van ouders op zonen. Laurent en Philippe kwamen aan het roer te staan en dat zorgde voor de nodige vernieuwing

Hobo life

In 2015 vond De Zwerver het welletjes om zonder creatieve partner door het leven te gaan. Na enkele consultatierondes en een pitch gaven De Zwerver en Noticed hun ja-woord.

Om verder te groeien, drongen een nieuwe strategie én een online aanpak zich op. De kunst was om de drie core-activiteiten mooi te verweven: Outdoor, Ski/Snowboard en Workwear. Wij gingen meteen aan de slag en vonden onze dada in de Amerikaanse hobocultuur uit de vorige eeuw. Hoe creatief zij omgingen met het weinige dat ze hadden, was meer dan een inspiratie voor ons. Een nieuwe strategie popte op. Een gloednieuwe huistijl maakte komaf met ‘De Zwerver’. Want voortaan spreken we over de ‘Zwerver’.

Een nieuwe site, de social mediakanalen werden onder handen genomen en ook de winkel zelf kreeg een grondige, maar verfrissende beurt.

Resultaat

In het eerste jaar van ons huwelijk evenaarde de Zwerver reeds in augustus dezelfde omzet als het jaar voordien. Voor ons het begin van een succesvol huwelijk.

BEKIJK WEBSITE