Vulco Zomercheck

Zo veel meer dan een bandencentrale.

Als je écht het juiste bandenadvies wil krijgen, moet je bij Vulco zijn. Opgeleide monteurs die je in de eerste plaats de beste band en niet de duurste willen verkopen.

Vulco Zomercheck

  • Campagne
  • Radio

Vulco is een zelfstandige groep bandencentrales in en rond Antwerpen met een sterke prijsgarantie. Ze zijn, naast een vertrouwde bandencentrale met alle populaire bandenmerken, ook een plek waar je terecht kan voor een onderhoud, het vervangen van remblokken, uitlaat of schokdempers.

Ook de fleet managers worden graag gezien bij Vulco. Dankzij de mobiele interventie- en pick-up & deliveryformules hoeft een fleet manager zich geen zorgen meer te maken over eventuele bandenwissels of onderhoudsmomenten. Vulco zorgt ervoor dat de wagens worden opgepikt en weer worden teruggebracht. Banden kunnen ze zelfs ter plaatse wisselen.

Een sensibiliserende rol.

Sinds 2013 is Noticed de vaste communicatiepartner van Vulco. Samen proberen we de weg voor iedereen veiliger te maken, niet alleen voor automobilisten. Zo zijn we doorheen de jaren alsmaar meer de nadruk gaan leggen op sensibilisering.

Ook met de zomercheck-campagne kozen we voor een sensibiliserende rol: kom net voor je vakantie even langs Vulco voor een gratis zomercheck. Zo vertrek je pas écht zorgeloos op vakantie.