Vulco Ladies Night

Zo veel meer dan een bandencentrale.

Als je écht het juiste bandenadvies wil krijgen, moet je bij Vulco zijn. Opgeleide monteurs die je in de eerste plaats de beste band en niet de duurste willen verkopen.

Vulco Ladies Night

  • Web
  • Branding
  • Campagne

Vulco is een zelfstandige groep bandencentrales in en rond Antwerpen met een sterke prijsgarantie. Ze zijn, naast een vertrouwde bandencentrale met alle populaire bandenmerken, ook een plek waar je terecht kan voor een onderhoud, het vervangen van remblokken, uitlaat of schokdempers.

Ook de fleet managers worden graag gezien bij Vulco. Dankzij de mobiele interventie- en pick-up & deliveryformules hoeft een fleet manager zich geen zorgen meer te maken over eventuele bandenwissels of onderhoudsmomenten. Vulco zorgt ervoor dat de wagens worden opgepikt en weer worden teruggebracht. Banden kunnen ze zelfs ter plaatse wisselen.

Ladies Night

In 2014 ging de eerst Ladies Night van start. In 3 verschillende vestigingen konden vrouwen tijdens deze ‘girls only’ avond terecht om wat te sleutelen aan hun wagen. Praktische tips werden afgewisseld met een sipje van een glas cava. Het vernieuwende concept ging voorzichtig van start maar kreeg wel de nodige media-aandacht. Nu, drie edities, wat radiospots en een online campagne later, is de Vulco Ladies Night een begrip geworden onder de vrouwen die niet altijd op hun man willen/kunnen rekenen…

 
 

Resultaat

De Vulco Ladies Night was in minder dan een maand volledig volzet in de drie voorziene vestigingen, met de nodige ohlala’s als gevolg.

BEKIJK WEBSITE