Vitaflo

Voedingssuppelement met hoofdletter V.

Vitaflo is een gespecialiseerd merk van innovatieve voedingsmiddelen voor gebruik bij stofwisselingsstoornissen en nier- en andere zeldzame aandoeningen die een aangepast dieet vereisen. Vitaflo is ook een trouwe aanwezige in ons klantenportfolio.

Vitaflo

  • Film

Pro‐Cal shot is een vloeibaar energiesupplement dat naast eiwitten ook vetten en koolhydraten in een kleine hoeveelheid bevat. Het geeft patiënten die te weinig energie halen uit een normaal voedingspatroon een snelle energieboost.

Let’s take a shot.

Pro‐Cal shot dient enkel onder medisch toezicht van de behandelaar (arts en/of diëtist) te worden gebruikt. Vandaar kregen we de vraag om een opvallend filmpje te maken dat dit shotje de nodige aandacht geeft op een professionele beurs

Zo haalden we ons beter knip- en plakwerk boven. Onze studio werd ondersteboven gehaald en helemaal roze gekleurd voor een stopmotion productie. Het decor werd eigenhandig uitgetekend en geknipt. Lees dagenlang tekenen, snijden, knippen en ontelbare keren opnieuw beginnen. Frame per frame werden de potjes en attributen over heel de studio verplaatst, gedraaid en versleept. Ook de montage en postproductie namen we voor onze rekening. En het zag er verdomd goed uit. Roze, maar goed.

 

Resultaat

Pro‐Cal shot gaf meteen zichzelf een boost. Artsen en diëtisten konden meteen kennismaken met dit wonderproductje en de reservaties voor de testpakketjes liepen vlotjes binnen.