Uptime

In the cloud

Uptime Elastix zorgt voor een ideale it-infrastuctuur op de maat van de klant. In de cloud, locale serveroplossing of een ideale mix van beide in een hybride oplossing.

Uptime

  • Web
  • Campagne

Als vaste partner van de Uptime Group hebben we reeds een hele resem mooi projecten mogen uitvoeren. Niet alleen campagnes, maar ook rebrandings voor submerken worden door ons ontwikkeld en uitgevoerd. De Uptime Group is een van de stuwende krachten in het Belgische IT-landschap en handelt steeds met de beste kennis van zaken.

Start your game.

De Uptime Group is ondertussen al enkele jaren één van onze vaste klanten. Voor de lancering van de nieuwe Mircosoft SQL cloud server editie, waarbij Uptime Elastix een exclusieve partner is, kwamen we met het idee de hele SQL-materie iets ludieker aan te pakken, aan de hand van een van de bekendste computerspellen: Tetris.

Op een eenvoudige wijze konden we alle voordelen van de samenwerking én de Microsoft-producten uitspelen. Zo laten we zien dat je dankzij Uptime Elastix een probleemloze SQL cloud server toekomst tegemoet gaat. De hele campagne werd geboost op de verschillende sociale media.

 
Created with Sketch.

Resultaat

Een aanzienlijke stijging in aanvragen en een beduidende vergroting in de naamsbekendheid.

BEKIJK WEBSITE