Tivoli Audio

The music sounds beter with you.

Een radio die écht goed klinkt en in zowat elk interieur past. Dat vind je niet zo makkelijk. Maar vanaf je een Tivoli in huis hebt, stop je met zoeken. Geloof ons maar.

Tivoli Audio

  • Branding

Henry Kloss en Tom DeVesto stonden in 2000 aan de wieg van Tivoli Audio. Mooie tafelradio’s die ook nog eens goed klinken. Beide heren wisten precies wat ze wilden. Met een combi van beide audioverledens kon een topproduct niet lang uitblijven. De Model One was niet alleen toen meteen een succes, maar is nu nog steeds een vaste waarde in de Tivoli Audio-familie… Ook de daaropvolgende modellen werden stuk voor stuk een succes in menig huiskamer..

Make it bigger.

Tivoli Audio is een partner van het eerste uur. In 2012 kwam de vraag om mee in een Europees avontuur te stappen. De kleine radio’s van Tivoli Audio zouden en moesten de harten van de Europeanen veroveren. Met de jaren kwamen er meer en meer jobs bij en onze samenwerking kreeg alsmaar langere (en coolere) omschrijvingen. Zo werden we "Creative Lead Agency" voor Tivoli Audio. Een nieuwe strategie, gepaard met een minimale huisstijl, zorgde voor een frisse wind in de audiosector. Ook de e-commerce business werd onze verantwoordelijkheid. Webshops voor zowat elke land waar Tivoli Audio vertegenwoordigd is.

De sales people van Tivoli Audio reizen elke jaar naar audiobeurzen, zowat overal ter wereld. Elke keer een stand opzetten en afbreken, naar de andere kant van de wereld sturen en terug opzetten, werd de radiomannen een beetje te veel. Dus kwamen wij met een idee voor een herbruikbare stand die makkelijk transporteerbaar én monteerbaar is. Samen met een Italiaans designbureau kwam de Giant Radio tot stand.

 

Resultaat

Een succesvolle tour, een leuke instagram-actie en een stand die nog jaaaaren meegaat.