Tivoli ART Line

Music is ART

Er wordt gezegd dat mooi liedjes niet lang duren. Dat is onzin natuurlijk. Kijk maar naar onze samenwerking met Tivoli Audio, die je gerust mag beschouwen als een duet dat even onafscheidelijk is als Nicole & Hugo. Deze keer mochten we ons laten gaan op de ART Line, het high-end gamma van Tivoli Audio.

Tivoli ART Line

  • Branding
  • Packaging
  • Print
  • Online
  • Fotografie

Het duet met Tivoli Audio startte in 2012. Vijf boeiende jaren later - remember de Giant Radio - kregen we de opdracht om het ‘ART by Tivoli Audio’ gamma een kunstig design mee te geven. De ART Line bestaat uit prachtige draadloze speakers en home-audiosystemen die heel je huis voorzien van oorstrelende audiokwaliteit.

Het plezier mag ervan af spatten

De ART Line is het high-end gamma van Tivoli. Het zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. We kozen ervoor om het design zowel speels, kunstig als premium te maken. Zo kwamen we uit bij kleurrijke verfvlekken, die ook symbool staan voor het plezier dat ervan af spat als je Tivoli Audio in huis haalt. De branding werd vertaald naar packaging, brochures, advertenties, bannering, e-mailings enz.

Geen klank zonder beeld

Het stijlvolle design van de ART Line vraagt ook om een smaakvol, trendy interieur waarin de audiosystemen maximaal tot hun recht komen. We hebben dan ook verschillende fotoreeksen gemaakt voor off- en online media om jaloers van te worden. Of beter: om bij weg te dromen en zo snel mogelijk dat winkelmandje te vullen. BUY NOW!

Resultaat

De verkoop van de ART Line gaat vlotjes over de (virtuele) toonbank, de helft van het Noticed-team heeft ondertussen een Tivoli in de huiskamer staan en de komende Tivoli-opdrachten klinken als muziek in de oren. Goeiemorgen, morgen, wij zijn blij!