Natuurhuis

Biologisch?

Sinds 1977 zorgt Het Natuurhuis voor biologisch lekkers in en rond Antwerpen. Wat begon in Merksem, groeide door naar ’t Stad. En daar stopte het niet.

Natuurhuis

  • Web
  • Campagne

Sinds 1977 zorgt Het Natuurhuis voor biologisch lekkers in en rond Antwerpen. Wat begon in Merksem, groeide door naar ’t Stad. En daar stopte het niet. Er werd een bistro geopend en de winkel in Antwerpen centrum kreeg ook een kapsalon/schoonheidssalon. Uiteraard volledig ecologisch.

Op ’t Zuid.

Een korte pitch bezorgde ons het budget voor de campagne van de nieuwe winkel op ’t Zuid. We wilden Natuurhuis meteen laten ‘boemmen’ op ’t Zuid.

XXL-groenten doken op in de buurt van de nieuwe winkel. Buurtbewoners kregen kruidenplantjes die tegen de opening in bloei zouden staan. Creatieve buurtbewoners konden zich inschrijven voor een vogelhuisjesworkshop. Want Het Natuurhuis maakt ’t Stad voor iedereen beter, ook de vogeltjes.

Tijdens de workshop werden er een 15-tal huisjes gemaakt en opgehangen doorheen ’t Stad. Op de negen mooiste vogelnestjes kon men stemmen en zo mocht de winnaar voor een mooi bedrag komen shoppen in de nieuwe winkel.

Resultaat

De nieuwe winkel kreeg meteen een mooie start. Ook de sociale mediakanalen kregen een boost door de actieve aanwezigheid en leuke content.